شبیه ساز و تستر سیم کشی ال سی دی دار

0 ریال

شبیه ساز و تستر سیم کشی  ال سی دی دار

میزان استفاده از قطعات الکترونیکی و سنسورهای مختلف در خودروهای جدید، لزوم استفاده از دستگاه های مختلف نظیر دستگاه تستر سیم کشی خودرو برای تست و بررسی وشبیه سازی سنسورهای مختلف خودرو را ضروری نموده است.

خرابی سنسوریا ایراد ارتباط با ایسیو در هر قسمت از خودرو در نحوه عملکرد خودرو تاثیرمنفی داشته وبهره وری موردانتظارخودرو محقق نمی شود.

دستگاه شبیه ساز سنسور تستر باطری و دینام و تستر سیم کشی بسیار عالی جهت تست خودروهای داخلی و خارجی است.

قابلیت های دستگاه شبیه ساز و تستر سیم :

نمایش قطع بودن سیم کشی سنسورهای خودرو

تست باتری و دینام(از طریق نمایش ولتاژ باتری)

شناسایی و تست سیم کشی سنسورهای خودرو

نمایش جداگانه هرسیم برحسب کارایی(12ولت،5ولت،منفی،سیگنال)

ارسال سیگنال به صورت اتوماتیک بهECU

تولید موج(سینوسی و مربعی)اکسیژن ،دریچه گاز و غیره

شبیه سازی سنسورها(دریچه گاز،پدال گاز،مپ سنسور،سنسوراکسیژن ...)

تست دسته راهنما و برف پاک کن،تست بوق،تست موتور شیشه بالابر،تست موتور برف پاک کن،تست کلید و تهویه مطبوع،تست چراغها و...

 

جزئیات بیشتر این محصول را در بخش اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.
جهت دریافت لیست قیمت کامل و مشاوره تخصصی با ما تماس بگیرید:
دفتر فروش:02634461614
کارشناس فروش:09059000372
کارشناس اموزش و خدمات پس از فروش:09122681561 
تولیدکننده

اخطار: آخرین موجودی فعلی!

حداقل تعداد سفارش خرید برای این محصول 2

فروش ویژه
فروش ویژه

هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.

لینک این محصول را به اشتراک بگذارید


شما نمیتوانید بیش از 5 محصول را با هم مقایسه کنید
محصول با موفقیت به لیست مقایسه افزوده شد

شبیه سازی انواع سنسور خودرو همراه تست سیم کشی

شبیه ساز و تستر سیم کشی  ال سی دی دار

آموزش نحوه تست باتری و دینام:

برای تست باتری و دینام، دستگاه را به باتری در حالتی که خودرو خاموش می باشد، متصل می نماییم. عددی که در نمایشگر دستگاه نمایش داده می شود، میزان ولتاژ باتری می باشد. این عدد برای خودرو های مختلف متفاوت است که با توجه به مدل خودرو، ولتاژ نمایش داده شده با میزان استاندارد مقایسه می شود. برای تست دینام، ماشین را در حالتی که دستگاه به باتری متصل است روشن میکنیم. در لحظه ی استارت به علت جریان بالایی که از باتری میگذرد، ولتاژ باتری با افت محسوسی مواجه است. اما این میزان افت نباید از حد استاندار که معمولا بین 1 تا 2 ولت می باشد بیشتر شود. اگر در لحظه ی استارت، ولتاژ باتری به کمتر از 10 ولت برسد، باتری معیوب می باشد. بلافاصله بعد از روشن شدن خودرو، دینام وارد مدار شده و بلتری را شارژ می نماید. با شارژ باتری توسط دینام، ولتاژ آن افزایش یافته و با توجه به نوع خودرو بین 13.5 تا 14.7 ولت می رسد. اگر ولتاژ باتری کمتر از 13.5 ولت باشد، دینام خودرو معیوب می باشد.

یکی از مهمترین سنسورهای موجود در خودرو، سنسور اکسیژن است. این سنسور در سیستم کنترل سوخت نقشی اساسی بازی می کند. سیستم کنترل سوخت با نمونه برداری از این سنسور بازخورد می گیرد تا مقدار سوخت و دیگر عوامل را کنترل کند. سنسور اکسیژن در حقیقت مقدار اکسیژن نسوخته در اگزوز را نشان می دهد و معادل میزان اکسیژن نسوخته ولتاژی تولید می کند که در کمترین غلظت اکسیژن 0.1 ولت و در بیشترین غلظت 0.9 ولت تولید می کند. کامپیوتر خودرو از این سیگنال ولتاژی استفاده می کند تا بفهمد سوخت چگونه در سیلندر محترق شده است و پس از آن می تواند به بهترین شکل ممکن غلظت سوخت در برابر هوا را تعیین کند. به این ترتیب مصرف خودرو کم می شود و دود خروجی از اگزوز تمیزتر خواهد بود. با استفاده از دستگاه تستر سیم کشی الکتروصنعت، می توان تمامی سنسورهای خودرو را تست نمود.

برای تست سنسور اکسیژن، پایه های سنسور اکسیژن را به باتری متصل کرده و نوک پراپ را به پایه های سنسور متصل می کنیم. سنسور اکسیژن دارای 4پایه می باشد. یک پایه آن دارای برق 12 ولت می باشد که با متصل کردن نوک پراپ به این پایه، چراغ 12ولت روی دستگاه روشن شده و صدای بوق دستگاه برای ولتاژ 12ولت شنیده می شود.  پایه دیگری، پایه ی منفی بوده و با متصل کردن پراپ به آن، چراغ GND روی دستگاه روشن می شود. دو پایه دیگر آن، پایه های سیگنال می باشد که بعد از متصل کردن پراپ به آن، چراغ سیگنال روی دستگاه روشن می شود.

محصولات مشابه