فید RSS
هیچ فید RSS اضافه نشده است
شاخه های بلاگ خبری
آخرین مطالب
-
شبکه مالتی پلکس (Multiplex) چیست؟ (بخش اول)
00/12/18نمایش -
تفاوت سیکل موتور 2 زمانه و 4 زمانه
00/11/28نمایش -
سیستم صدای مجازی موتور (VESS)
00/11/28نمایش -
باتری سربی - اسیدی
00/11/28نمایش - همه چیز درمورد فرمانهای برقی و تعمیرات eps خودرو 00/08/25نمایش

جیتگ ایسیو چه معنایی دارد؟
جی تگ پروتکل استانداردی است که توسط شرکتهای تولید کننده PCB و IC تولید شده اند و در زمینههای مختلف کاربرد دارند.جیتگ برای اولین بار توسط یک انجمن در دهه 80 میلادی توسعه یافت تا مشکلات فرایند آزمایش بردهای چاپی مدار PCB را بهینه کند.جی تگ در واقع یک رابط سخت افزاری رایج است که توسط یک برد و چند سیم امکان ارتباط و برنامه ریزی برد با کامپیوتر را فراهم میکند. جی تگ به سازندگان برد های الکترونیکی قابلیت عیب یابی و رفع عیب را میدهد و به تعمیرکاران قابلیت اصلاح برنامه و یا برنامه ریزی مجدد را میدهد. در این روش فقط از 2تا6 پین استفاده میشودکه میخواهیم این 6 پین رو تشریح کنم تا دید بهتری به این سخت افزار داشته باشید.

سیم آبی:
سیم قرمز
سیم سفید:
سیم زرد:
سیم سیاه:
برای پروگرم کردن یا همان برنامه ریزی یک ایسییو (ECU) نیاز به یک دستگاه پروگرامر است به عنوان مثال پروگرامر TNM7000 دارای یک نرم افزار است که بر روی کامپیوتر ما نصب میشود و توسط برد جی تگ و پرتابل تی ان ام و تعدادی سیم که آنها را توسط دستور عمل مخصوصی که به ما ارائه میشود به پایه های آی سی های مشخص اتصال میدهیم تا به اطلاعات آی سی دست پیدا کنیم و در صورت لزوم دست به اصلاح داده ها بزنیم.
توجه داشته باشید در زمان جی تگ کردن یک ای سی یو (ECU) حتما باید تغذیه ی برد را تامین کنیم و به اصطلاح برد روشن باشد تا انتقال داده انجام گیرد.
کاتگ یاکیتگ چیست؟
در کی تگ ما دیگر نیاز به اتصال سیم ها به پایه های آی سی نداریم با استفاده از پین اوت های خود ایسیو (ECU) میتوانیم به اطلاعات ای سی ها دسترسی پیدا کنیم. برای مثال در دستگاه پروگرامر مدل تی ان ام 5000 فقط میتوانستیم ای سی یو (ECU) های کروز طرح زیمنس CIX48 و CIX34 را با روش کی تگ بزنیم اما در حال حاضر با استفاه ازدستگاه پروگرمر TNM 7000 میتوانیم از طریق برد کا تگ از طریق پین اوتهای ایسییو (ECU) به ایسیو های مختلف بیشتری دسترسی داشته باشیم که این امر باعث سهولت کار میشود و این عملیات سریع تر انجام میگیرد.
نظرات کاربران
(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید